2009. október 5., hétfő

Fetasajtos szendvicskrém

Szeretem a szendvicskrémeket, mert változatosságot hoznak a reggelikbe. A "kenyér-vaj-felvágott-sajt" összeállítást hamar megunom, ilyenkor szoktam valamit kikeverni.

10-15 dkg fetasajt
20 dkg tejföl
néhány szem aszalt paradicsom
fél marék magozott, fekete olíva
2-3 levél friss bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
bors
pár csepp olívaolaj
Vágjuk a sajtot darabokra, és keverjük össze a tejföllel.
Zúzzuk össze a fokhagymát és tegyük a krémre.
Aprítsuk fel az aszalt paradicsomot, olívát és bazsalikomleveleket. Adjuk a sajthoz az olajjal és a borssal együtt. Óvatosan keverjük össze a masszát.

Tálalás előtt - ha van rá idő - hagyjuk hűtőszekrényben pihenni, hogy az ízek összeérhessenek.

Nincsenek megjegyzések: