2011. augusztus 15., hétfő

Potyautas a tengeren

Tudjátok, ritkán varrok kiegészítőket (egészen pontosan, eddig mindössze egy saját készítésű táskám van), de most kivételt kellett tennem. Ez a fotó, a Burda valamelyik nem túl régi számában - egy matróz stílusú összeállításban -, elvarázsolt. Matróz, matróz, de lány matróz, nem? Olyan csajos potyautas ebben a kollekcióban.A hajóskapitányi kabát maradék anyagát kiegészítettem egy kevés csíkossal, néhány apró, piros gombbal és egy igazi hajózási kellékboltban (!) vásárolt hajókötéllel, és kész az új, nyári retikülöm.
Talán precízebb lenne, ha még cipzár is került volna a szájára, de mivel a meglévő táskáim sem voltak még bezárva sosem, úgy döntöttem, az egyszerűség kedvéért kihagyom ezt a részletet.
Utólag - a fotók segítségével - úgy látom, hogy a táska arányait nem sikerült leutánozni.Igazi családi csapatmunka volt, a kötelek melegítéses összeforrasztásáért a páromat illeti a dicsőség.

7 megjegyzés:

Marcsi írta...

Tökéletes kiegészítője a hajóskapitány kabátodnak. Szuper!
Nagyon klasszul megvarrtad!

Monaline írta...

Fantasztikusan ügyes vagy!:)
Ebben a színben is nagyon szép,a kabátodhoz nagyon jó.

zazálea írta...

egyszerűen szuper,na :o)

Bea írta...

Klassz lett nagyon, még akkor is, ha mások az arányai:)
A kabátodhoz pedig tökéletes lehet!

Sewingadicta írta...

oh yeah! So pretty! Sure you have a lot of wear this bag across the rest of the summer, you're so talented! I think I like yours more than the bag of Burda.

MushyWear írta...

You did a great job capturing the the style of the inspiration bag. Lovely.

eSKa írta...

Hű, ez igen! Nagyon jó lett a táska pirosban. Szebb lett, mint a burdás kék.