2012. március 19., hétfő

Versatile díj

Nagyon köszönöm Johannának és Tia Dia-nak, hogy rám is gondolt, amikor a kapott díj továbbajándékozására került sor.


Azonban két okból sincs könnyű dolgom:
A játék szabályai szerint fel kell sorolnom 7 ismérvet magamról; 
Már voltam olyan szerencsés és más kreatív vándordíjak kapcsán bemutatkoztam, elárultam magamról annyit, amennyit egy olvasónak elárulhatok. Ha ismerjük egymást személyesen is, úgyis sokkal több mindent tud rólam. Ha meg csak a Fűszeres Színeket ismeri, de azt rendszeresen olvassa, akkor is ismer, hiszen az egyes bejegyzésekben szinte mindig esik néhány szó magamról is. Aki meg egyik csoporthoz sem tartozik, azt valószínűleg nem is érdekli, hogy mi újság velem mostanában.

A másik fő szabály, hogy a díj vándordíj, tehát küldjem is tovább 15 másik, általam nagyra becsült blognak;
Már Johanna és Tia Dia sem tudott megnevezni 15 blogot, de nem azért, mert nincs ennyi „sokoldalú” blogger, hanem, mert már minden arra érdemes jelölt megkapta már ezen díjat.

Úgy oldom meg a dolgot, hogy ide, ide és ide linkelem a korábbi bemutatkozásaimat, és nekilátok felsorolni azokat a blogokat, akiknél a legtöbb időmet eltöltöm. Hogy ez kiteszi-e a 15-öt, vagy sem, nem tudom előre. Értesítem őket a jelölésről, de nem haragszom meg, ha nem viszik tovább a stafétát.

Utólag pedig még egyszer köszönöm!

Rosy 
Csokiparány Csenge

3 megjegyzés:

Erika írta...

Nóra, köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál!! Nagyon örülök ennek a meglepetésnek, és az külön öröm a számomra, hogy nagyra becsülöd a blogomat!! Nagyon szépen köszönöm, elfogadom a díjat!!!

Marcsi írta...

Nagyon kedves Tőled, köszönöm szépen a díjat!

Hegemony77 írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám!