2011. december 2., péntek

Koktélruha azúrban

Biztos láttátok már a tengert onnan, ahol nem lehet fürödni, a magasból, a sziklákról. Látni lehet a mélységét, a sekélyebb részeket, a sziklákat és a homokpadot az alján… mind-mind más árnyalatot ad a víznek. Kék vagy inkább zöld?A teljes leírást a http://www.burda.hu/ weblapon vagy ezen a linken találjátok.
Egyelőre ide is teszek fel fotókat - kérésetekre, mert talán még mindig jobban nagyítható itt. Szomorúan tapasztalom azonban, hogy már a blogger is korlátozza a fotók méretét ezzel az újfajta képnézegetővel (és ma egyébként sem akarja azt csinálni, amit én szeretnék).


Nagyon köszönöm Kathynek a melltartó pántok elrejtésére vonatkozó segítségét. Ki máshoz fordulhattam volna ezügyben, mint hozzá, nem igaz?
Ide teszem a ruha vállpántjának belső oldaláról készült fotót köszönetképpen neki (így gondoltad Kathy?) és talán másoknak is segíthetek ezzel az ötlettel.

5 megjegyzés:

Kathy írta...

Gyonyoru! Ismet egy aprolekos munka! Az a melltartopant tarto meg tokeletes! :))

Bea írta...

Csak Kathy-t tudom ismételni, mesés ruha, aprólékos, tökéletes kivizetezés. Nagyon csinos.

Erika írta...

Egyszerűen gyönyörű!! Nagyon szép anyagot választottatok!! Egyelőre a ruha alsó részében gyönyörködöm, mert ezek hajtások nagyon tetszenek!!

Anula írta...

WOW!! Gorgeous outfit!!You look fabulous!!
You have such a nice blog,I looove your style!!
http://copiszczywszafie.blogspot.com/
maybe we can follow each other?
have a wonderful day… keep in touch

Nóra írta...

Dear Anula,
That's not me in this post but thanks a lot. Welcome!