2013. szeptember 6., péntek

Webáruházasdi

Hetek óta halogatom, hogy írjak-e erről, vagy sem. Tudom, sok más probléma mellett piszlicsárénak tűnik, de újra és újra előjön és újra és újra felbosszant, így nem állom meg, hogy leírjam ezt a pár sort.

Évek óta rendelünk internetes webáruházakból. Mivel általában az USAból vagy Kínából olcsóbban lehet (szállítással együtt is) vásárolni, leginkább onnan szoktunk és még egyetlen egyszer sem jártunk pórul, nem csalódtunk a szolgáltatásban. Illetve mégis, egyszer tartott 2 hónapig, míg egy csomag ideért a Távol-Keletről, de az utánjárásunk során (amelyben a külföldi cég kezét- lábát törte, hogy segíthessen, pár száz forintot érő terméknél) kiderült, hogy a kért áru másfél hónapja saját városunk postáján hever, csak elfelejtettek róla minket kiértesíteni.

Mostanában viszont kipróbáltunk néhány magyar céget is, tisztelet a kivételnek (mert az is van!), most épp, három ügyben írtam egymás után panaszlevelet; Futok a pénzem után, bosszant a magyar boltok vevőkhöz való hozzáállása, bosszant, hogy miért akarnak becsapni, mikor én bizalmat szavazok nekik azzal, hogy előre utalok, miért kell bizonygatnom feléjük, hogy én nem csalok?

Hasonló esetekben a kínaiak úgy küldenének újabb terméket, hogy meg sem kérdik, mi baj van az előzővel. Lehet becsmérelni a keleti minőséget, de ügyfélkiszolgálásban a legjobbak.
De most tényleg; Van még mit tanulnunk ebben a webáruházasdiban.

Nincsenek megjegyzések: