2013. július 11., csütörtök

Szürkében sem szürkén


Ugye milyen szép ez a hímzett len? 
Üzletiesebb, ha fekete kiegészítőkkel, magas sarkúval, nyaklánccal, vékony lakk övvel viseljük és hétvégésebb, puhább, ha fagylalt színekkel kombináljuk. Az a jó a szürkében, hogy szinte bármilyen színnel vegyíthető és mindegyikkel ütős párosítást kapunk. Gondoljunk csak a rózsaszín, türkiz, menta esetleg lila partnerre! Pirossal is szexi, de mégsem „bikavadító”.

Nagyon gyorsan készíthető darab, szerintem nem végeznék a bolti ruhavadászattal, és már fel is vehetem.  Kényelmes, szellős, sportosan elegáns anyagból. Nem vetett vissza a tempóban a kézi felhajtás, még úgy sem, hogy a felhajtás szélére, belülre, egy kis színes szalagot is varrtam.


4 megjegyzés:

Marcsi írta...

A finom kis részletek most sem maradtak el. Nagyon csini!

Bea írta...

Nóra, ez a ruha nagyon csini lett!
Igazán jól áll és tényleg sokoldalúan kihasználható.
Eszembe jutott róla az én hímzett-flitteres barna lenvászon anyagom, ami már évek óta várja, hogy megvarrjam :)

Nóra írta...

Marcsi, köszi!
Bea, azt hiszem, a 2013/02 számból van a ruha, és annyit változtattam, hogy varrtam az oldalába rejtett cipzárt. Nagyon kényelmes, szeretnéd! A hímzett, flitteres barna len gyönyörű lehet!

Sewingadicta írta...

Aha! I apologize you because I did not go through here a long time ago and I forgot this ... but I'm here now to congratulate you twice ... a big congratulations on this wonderful dress! and another large, big congratulations by the celebration of your day!!! I hope you are enjoying family and friends on this special day, dear Nóra! Sweet kisses for you!!