2012. június 17., vasárnap

Párnatartó láda



Rájöttünk, hogy a gazdaságos helykihasználás és a rend fenntartása érdekében szükségünk van egy párnatartó ládára. Nagyjából egy éve figyeljük az üzletek kínálatát, de a fából készültek nagyon drágák, azon kívül pedig csak fröccsöntött műanyagot vagy műanyag rattan utánzatút lehet kapni, ami a mi bútorainkhoz nem illene. Az egyik barkácsáruház kínálatában találtam tavasszal egy minden szempontból elfogadhatót, de kiszállításkor kiderült, hogy nem olyan, mint a fotón, eláznának benne a párnák, mert a fa lécek ritkán vannak felszerelve (nem is értem), szóval visszaküldtük.

Arra jutottunk, hogy elkészítjük mi magunk. Ez a "mi" talán kicsit nagyképűen hangzik, mert én leginkább a kisinas szerepét töltöttem be ("hozd ide, tedd oda"), de azt nagy lelkesedéssel. Bár a végén a festés csak az én feladatom volt. :-)
Nagyon büszke vagyok rá, hogy még zsanérokat, fedőtartó láncot és füleket is kapott. Azóta már tudjuk, hogy esőben is beválik és akár három felnőtt is ücsöröghet a tetején.

3 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon szép lett! És nagyon szép a festés is! :))

Marcsi írta...

Nagyon ügyesek vagytok.
Szép a kilátás és csodaszépek a leandereid!

Erika írta...

Nóra, nálunk is működik a közös munka. Hozd ide, tegyük oda, ezt kérem, azt kérem... :))

Nagyon ügyesek vagytok. Szépen összehoztátok.

Mi is a bejárati ajtó mellé egy padot szeretnénk. Annyit jártunk utána, de sajnos olyan gyenge és görcsös lécből van "gyártva", hogy úgy néz ki magunknak kell kell ezt megcsinálni. De akkor olyan lesz amilyent szeretnénk.