2012. január 4., szerda

Fűszerkert


Amikor elmúlnak az ünnepek, fokozott erővel bír, amikor becsönget a postás azzal, hogy meglepetéscsomagot hozott. A feladó nem ismerős (na jó, egy kicsit sejtem), nagy, de könnyű doboz, mi lehet benne? Kinyitottam, és olyan erővel csapott meg a fűszerek illata, hogy már kétség sem fért hozzá, megkaptam a decemberi „Kifőztük adventi játéksorozat” egyik nyereményét!

Nem tudtam mire számíthatok, így aztán minden várakozást felülmúlt a rengeteg ízléses tasak: kisebbek, nagyobbak, hagyományos fűszerek és kuriózumok, „görögös” és „olaszos” keverékek. És a tetején egy igazi szárított fűszercsokor, zsályával, rozmaringgal, kakukkfűvel (mi az a virágzó, oregano?). Már biztos, hogy erre a csokorra cserélem le az ebédlőasztal feletti - jelenleg karácsonyi hangulatú - dekorációt.

Nagyon köszönöm az ajándékot Katalin, nagyon örülök neki! Látom a prospektusban, hogy szívesen látnak bárkit a kóstolóval egybekötött bemutatókra is, bízom benne, hogy még találkozunk!
Szepykének is köszönöm a nyereményjáték szervezését és a kapcsolatfelvételben való segítségét!
(fülig ér a szám! J)

5 megjegyzés:

Kathy írta...

huha, ez igen :)) gratulalok!

Szemi írta...

Jó kis csomag, gratulálok! :)

Nagypálné H.Katalin írta...

Nagyon örülök, hogy jó helyre (konyhába:) kerültek termékeink, amelyeket gondosan, a természet sokszínűségének és változatosságának tiszteletével termesztjük, szárítjuk és csomagoljuk! Bízom benne, hogy finom ételek készülnek fűszereinkkel!
Szívesen küldök receptötleteket saját konyhám tapasztalataiból.

Nóra írta...

Köszönöm Nektek!

Kedves Katalin! A sok fűszer olyan illatot varázsolt a lakásba, hogy az elképesztő. Szívesen venném a receptjeit is!

szepyke írta...

Gratulálok!:)