2010. augusztus 4., szerda

Spenótzöld ing


Ígérem, ez lesz az utolsó ing ezzel a szabásmintával. Sajnos jellemző rám, hogy ha egy fazon beválik, akkor gyorsan csinálok rá még egy-két ruhadarabot. Ez most igazából az első, ami nekem készült.
Talán még mindig érdemes vetni rá egy-két pillantást, hiszen egész más stílust mutat ugyanaz a modell más kelméből, más hangsúlyozással.
Hogy feldobjam a rugalmas, ultrakönnyű, de egyszínű pamutpuplint, ezúttal fényes – hímzőgépekhez használt – cérnával tűztem le a színéről (hogy ez tekercsben milyen gyönyörűen ragyog?!).
Az anyagot a pezsgőszín, pamutszatén szoknya anyagához választottam egy másik - még nem látott -, lilával együtt.

6 megjegyzés:

Bea írta...

Tényleg teljesen más így egyszínűben, mint a kockás anyagokból. Nagyon szép lett, és igazán jó a színe is! Kiváncsian várom a lilát!!:)))

Erika írta...

Nagyon jól mutat az egyszínű anyagon is ez a szabásvonal. Tetszik.

anyapötty írta...

Nagyon szép! A szoknyával is, és önmagában is!!!
Várom a lila változatot!

anyapötty írta...

Szia!
A hely amiről írtam, valóban a Malom utcában van.Minden hétvégén van valami érdekesség.Most pénteken pl. halászlét főzött a séf,kint az udvaron,bográcsban. A szombati "diszkó" pedig nagyon jól lett kitalálva:nem dübörög a zene,lehet beszélgetni közben,lehet vacsorázni is de persze nem kötelező és aki akar táncolhat.Belépő nincs,bárki mehet aki arra jár.

Nóra írta...

Mi is készülünk menni oda a barátainkkal, tehát valószínű, hogy hamarosan találkozunk! :-)

Névtelen írta...

Gumicsizmazöld :)