2013. július 3., szerda

Csipkeszoknya

Egy rövid részt idézek csak a Burda weboldalán megjelent teljes cikkből: 
"Olvasok néha panaszt a neten kapható szabásminták árára, vagy ilyen-olyan indok miatt, nem tetszenek az újságokban lévő modellek; hadd mondjam el ezzel a ruhadarabbal a véleményem: sosem pontosan azt a modellt nézem ki, ami az újságban van. Sosem kerestem ugyanolyan színt és anyagot, ahogy lefotózva láttam. Akkor mondhatnám, hogy „jó, de ez a szín nekem nem áll jól, ezért vacak az egész.” Csak szabásvonalat keresek. Hol egy sima szoknyáét, hol egy trendi fazont egy télikabáthoz. Merjük az alap darabot tovább álmodni! A színes fotó inspiráció, hangulatot, trendet közvetít, kedvet csinál."

Egyúttal érdemes megnézni egy korábbi szoknyámat is, látható, hogy ugyanabból a szabásmintából sok-sok ruhadarab készülhet, mind más stílusban.




.

2 megjegyzés:

Marcsi írta...

Csodaszép anyagból varrtad a szoknyádat, nagyon tetszik!

Bejus70 írta...

Ez a szoknya álomszép lett! Nagyon imádom, hogy az egyébként elvileg láthatatlan részeket is ekkora műgonddal varrod meg! Sokszor több időt fordítasz ezekre, gondolom, mint a külsőségekre. Azon csak kap a szem, emebben merítkezik. Na igen! Az én burdabéli holmijaim sem olyanok lesznek, mint amilyennek az újságban látni. Mert alapminta az, amit kapunk, azzal szabad és kell játszadozni, hogy a miénk legyen teljesen. Persze kismiskálkodok csak hozzád képest... :)