tag:blogger.com,1999:blog-8372567804602650947.post8138769782542619022..comments2023-05-09T14:23:23.627+02:00Comments on Fűszeres Színek: Házi sajtNórahttp://www.blogger.com/profile/13743764845022575511noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8372567804602650947.post-19136894065501951852017-10-05T20:49:28.015+02:002017-10-05T20:49:28.015+02:00Jó ötlet a végén-sózás, köszi szépen! Sok sikert a...Jó ötlet a végén-sózás, köszi szépen! Sok sikert a sajtokhoz, biztos nagyon finomak! Kecsketejből is szeretem nagyon!Nórahttps://www.blogger.com/profile/13743764845022575511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8372567804602650947.post-61270815133522616842017-10-05T10:10:15.874+02:002017-10-05T10:10:15.874+02:00Szia. Kezdő sajtkészítő vagyok én is. Ma kipróbalo...Szia. Kezdő sajtkészítő vagyok én is. Ma kipróbalom ezt az ízesítést.:) Én kecsketejet használok.:) Az az eddigi észrevételem, hogy ha a tej forralása közben teszünk hozzá sót, akkor annak az íze egyáltalán nem lesz benne. Ha sózni akarjuk a sajtot akkor mindenkeppen akkor adjunk hozzá sót amikor szűrjük le az alvadékot.:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04910344897817919573noreply@blogger.com